Verzekeringen

 

Een goed hypotheekadvies betekent ook een goed advies over de daar bij horende verzekeringen. Dit alles neem ik standaard mee als onderdeel van mijn hypotheekadvies.

Het is belangrijk dat er financiële rust en een goed betaalbare woonlast is. Het is daarom goed om bewust te zijn van de financiële mogelijkheden en risico’s. Woonlasten moeten voor nu en in de toekomst goed betaalbaar zijn. Ik wil het graag met je hebben over risico’s als er bijvoorbeeld sprake is van overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Maar ook over het moment dat er niet meer wordt gewerkt, je pensioen.
Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die ik graag verder toelicht.

Wanneer alles inzichtelijk is gemaakt kunnen er goede afwegingen gemaakt worden of en hoe iets geregeld moet worden. Zo wordt voorkomen dat je voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan bij vervelende gebeurtenissen.

Ik wil je graag die financiële rust bieden.

Advies

Wist u dat AskAnj@ rechtstreekse aanstellingen heeft met onderstaande partijen?

 

Dat betekent dat wanneer u al klant bent bij één hen, u ook voor advies bij mij terecht kunt. Advies over de aankoop van een woning (als starter of doorstromen naar een andere koopwoning), het oversluiten van de hypotheek. Of een andere vraag?

Bel, WhatsApp of mail, dan maken we een afspraak bij u thuis of op kantoor.
 

Belangrijk om te weten: 

Voor aankoop van een (volgende) woning en / of oversluiten van uw hypotheek is het eerste oriënterende kennismakingsgesprek uiteraard volledig kosteloos!

overlijdensrisicoverzekering

Een overlijden is een nare gebeurtenis en zorgt voor veel verdriet. Om dan ook nog als nabestaande te maken te krijgen met extra finaciele zorgen, is heel vervelend. Een Overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit na overlijden. Met deze uikering kun een deel van je hypotheek aflossen waardoor jouw woonlasten lager worden. Ook zijn er mogelijkheden om de uitkering te gebruiken als aanvulling op je inkomen zodat je beter zult kunnen rondkomen.

Woonlastenverzekering

Je baan verliezen of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken kan ingrijpende gevolgen hebben voor je inkomen. Een lager inkomen kan ervoor zorgen dat het betalen van je maandlasten lastiger wordt. In het ergste geval lukt het je zelfs niet meer om alle lasten te betalen en moet je je huis verkopen.

Een Woonlastenverzekering keert een bedrag uit bij arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid. Het kan je helpen een bepaalde periode financieel te overbruggen, waarin je kunt herstellen of een nieuwe baan kunt vinden.

kapitaalverzekering

Er zijn hypotheken waar een zgn. Kapitaalverzekering aan gekoppeld is. In deze Kapitaalverzekering wordt een bedrag opgebouwd door te sparen en/of te beleggen gedurende een bepaalde periode. Met het opgebouwde bedrag wordt aan het einde van de looptijd van de verzekering de hypotheek geheel of gedeeltelijk afgelost. Ook kan er sprake zijn van een dekking bij overlijden. Er wordt dan een bedrag uitgekeerd bij overlijden.

woonhuisverzekering

Je eigen woning is een kostbaar bezit. Je gaat er niet vanuit, maar je kunt te maken krijgen met schade. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ruitbreuk, stormschade of een lekkend dak.
Het is belangrijk dat je woning dan goed verzekerd is door middel van een passende Woonhuisverzekering.

inboedelverzekering

Ongemerkt heb je best veel spullen, heel veel spullen….jouw spullen. En daar ben je aan gehecht.
Het is verstandig dat je een Inboedelverzekering regelt zodat jouw eigendom verzekerd is tegen bijvoorbeeld brand, schade en diefstal.

 Is het alweer een tijdje geleden dat jouw verzekeringen zijn afgesloten? Wil je graag een vergelijking met andere aanbieders om te onderzoeken wat dit voor jou kan opleveren?

Stuur geheel vrijblijvend een overzicht met jouw polis(sen) en ontvang van mij een offerte.

Voordelen: als lokale intermediair bied ik onafhankelijk advies, de lijnen zijn kort èn persoonlijk contact, wel zo prettig toch?