Wie ben ik?

Persoonlijk

 

Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Anja Dragt.

48 Jaar geleden ben ik geboren in Langelille (Weststellingwerf). Mijn ouders hadden daar een eigen bedrijf, ik ben dus opgegroeid in een ondernemersgezin samen met mijn 2 broers en zusje. Beide broers hebben zich inmiddels ook gevestigd als zelfstandig ondernemer. 

Met mijn man Henk en onze 2 dochters woon ik nu in Munnekeburen. We wonen hier in een mooie oude woonboerderij waar we nu een nieuwe schuur aan het bouwen zijn. In deze schuur zullen we eveneens een kantoor gaan inrichten, mijn werkplek. 

Met z’n viertjes vormen we een druk gezin en het liefst zijn we allemaal altijd bezig.
Henk en ik zijn veel buiten te vinden. We gaan graag samen wielrennen of mountainbiken en vinden het heerlijk om op pad te zijn met onze camper.

mijn achtergrond

 

Toen ik 18 jaar was liep ik stage bij de Friesland Bank in Wolvega. Ik had het hier prima naar mijn zin.

Aan het einde van mijn stage kwam er een mooie functie vrij. Omdat ik met plezier mijn stage had volbracht en mijn werkgever erg blij met me was, mocht ik deze vacature gaan invullen.

In de daarop volgende jaren heb ik veel ervaring opgedaan, cursussen en trainingen gevolgd. Sinds 2002 ben ik adviseur Hypotheken en Verzekeringen.In 2013 fuseerde de Friesland Bank met de Rabobank waar ik als financieel Adviseur mijn werk heb voortgezet. De laatste twee jaar was ik gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers die voor hun privésituatie financieel advies nodig hebben.

mijn doel

 

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, ging mijn ‘ondernemersbloed’ sneller stromen. Een paar maanden geleden heb ik de definitieve stap durven zetten om als zelfstandig onafhankelijk financieel adviseur te starten. Super spannend maar met veel energie begin ik aan deze nieuwe fase in mijn leven.

Ik hecht veel waarde aan korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Dat is de reden waarom ik graag mijn klanten in hun eigen omgeving wil informeren en adviseren. Omdat ik geen samenwerkingsverbanden met andere geldverstrekkers en verzekeraars heb, kan ik echte onafhankelijkheid bieden. Daarbij zijn de wensen en behoeften van de klant belangrijkste uitgangspunt.

Ik wil de klanten graag leren kennen, alleen op die manier kan ik goed maatwerk leveren.