hypotheekadvies

Om een eigen huis te kunnen kopen hebben de meeste mensen een hypotheek nodig. De hypotheeklasten zijn een maandelijks terugkerende uitgave. Het is wenselijk dat deze lasten blijvend betaalbaar zijn. Het is daarom van groot belang dat er voor jouw persoonlijke situatie een passende hypotheek wordt afgesloten. Een goed hypotheekadvies houdt rekening met je persoonlijke
situatie, wensen en toekomstplannen.

Er zijn verschillende mogelijkheden ten aanzien van de hypotheekrente, de hypotheekvormen en aanvullende verzekeringen. Wat voor de één passend en mogelijk is, zal wellicht voor een ander compleet verschillend zijn. Het is en blijft persoonlijk en daarom steeds maatwerk.

Advies

Wist u dat AskAnj@ rechtstreekse aanstellingen heeft met onderstaande partijen?

 

Dat betekent dat wanneer u al klant bent bij één hen, u ook voor advies bij mij terecht kunt. Advies over de aankoop van een woning (als starter of doorstromen naar een andere koopwoning), het oversluiten van de hypotheek. Of een andere vraag?

Bel, WhatsApp of mail, dan maken we een afspraak bij u thuis of op kantoor.
 

Belangrijk om te weten:  Voor aankoop van een (volgende) woning en / of oversluiten van uw hypotheek is Het eerste oriënterende kennismakingsgesprek uiteraard volledig kosteloos!

hypotheekvormen

Er zijn verschillende vormen van hypotheken met specifieke kenmerken en financiële gevolgen.

Je hypotheek kan bestaan uit één of meerdere hypotheekvormen. Jouw situatie, wensen en doelen zijn voor mij het uitgangspunt voor het hypotheekadvies. De keuze voor een bepaalde hypotheekvorm is belangrijk. Het heeft gevolgen voor je maandlasten nu en in de toekomst. Daarnaast zijn de geldende regelgeving en fiscale mogelijkheden van invloed.

  • Aankoop van de eerste woning
  • Aankoop van de volgende woning
  • Nieuwbouwwoning aankopen
  • Oversluiten van jouw hypotheek
  • Ophogen van jouw hypotheek
  • Jouw financiële situatie (opnieuw) in kaart brengen

Rente

Het liefst betalen we zo weinig mogelijk. Over het algemeen zal de rente hoger zijn naarmate de looptijd van de rente langer is. En hoe langer de looptijd van de rente is, hoe langer je zekerheid hebt over de hoogte van je maandlasten.

Het is heel belangrijk dat de looptijd en de hoogte van de rente aansluiten bij je persoonlijke situatie, wensen en doelen.

Nieuwsgierig geworden naar wat jij kunt lenen?

Omdat je een hypotheek zoekt die bij jou past!

verzekeringen

In het hypotheekadvies betrek ik standaard advies over aanvullende verzekeringen. Je wilt graag een goed betaalbare woonlast en financiële rust voor nu maar ook voor in de toekomst.

Het is daarom belangrijk om bewust te zijn van de financiële gevolgen en risico’s. Natuurlijk moeten de woonlasten nu goed betaalbaar zijn. Maar wat als er sprake is van overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid? En zijn de lasten nog op te brengen als je stopt met werken? Dit zijn onderwerpen die ik met je zal bespreken. Samen kijken we naar wat de mogelijke gevolgen en oplossingen zijn.

Op het moment dat alles inzichtelijk is, kunnen er een goede keuzes gemaakt worden of en hoe iets geregeld moet worden. Inzicht en weloverwogen keuzes zorgen ervoor dat er geen onaangename verrassingen ontstaan bij vervelende gebeurtenissen. Dit geeft financiële rust voor nu maar ook voor de langere termijn.

Ik wil je hierbij graag van dienst zijn.